نگاه نو

مقالات و دیدگاه های محمد کاظم انبارلویی

نگاه نو

مقالات و دیدگاه های محمد کاظم انبارلویی

نگاه نو
طبقه بندی موضوعی
بایگانی

مبارزات ایشان مختص مسائل سیاسی نبود بلکه ایشان در ارتباط با یک گروه سیاسی – نظامی ارتباط داشت. او با یک شبکه انقلابی در ارتش شاه خائن وصل بود. شهید یوسف کلاهدوز شهید تیمسار اقارب پرست، شهید نامجو و .... از جمله اعضای این شبکه بودند و مسئولیت این شبکه در اصفهان با استاد پرورش بود. وی در مبارزه با شاه یک نگاه مبارزه نظامی هم داشت و منتظر فرمان امام بود تا در این راه هم به انقلاب و نظام خدمت کنند.

به گزارش مشرق، محمدکاظم انبارلویی، رئیس مرکز سیاسی حزب موتلفه اسلامی پیرامون سوابق و برخی مواضع مرحوم پرورش گفت: مرحوم استاد اکبر پرورش یکی از یاران صدیق و از پیشکسوتان پیروزی انقلاب اسلامی است و مقام معظم رهبری در پیامی که به این مناسبت صادر کردند ایشان را یار صدیق انقلاب نامیدند.

سردبیر روزنامه رسالت در گفتگو با فردا با اشاره به نقش ارزنده مرحوم پرورش در پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: مرحوم استاد پرورش یک عالم پارسا، یک عارف سیاستمدار و پاسدار حریم ولایت چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب می‌باشد. از ویژگی های وی شجاعتش در برخورد با اهل فتنه و منافقین کفار و ملحدین بود. ایشان نقش تعیین کننده ای  در مبارزه با لیبرالیسم در زمان حیات مرحوم شهید بهشتی داشت.

وی همچنین با تاکید بر محاسن اخلاقی مرحوم پرورش افزود: مرحوم اکبر پرورش پاک بین، پاک دست و پرهیزگار بود و چون از جامعه فرهنگیان بود نمادی از یک نسل فرهنگی مبارز، فرهیخته و مجاهد محسوب می شد. از دیگر ویژگی های ایشان ساده زیستی، دوری از تجمل، فهم عمیق عرفانی و ذوق ادبی بود که او را در شمار نخبگان بی نظیر و یا کم نظیر  کشور به شمار می‌آورد.

انبارلویی یادآور شد: او شجاعانه از دهه چهل به عنوان سربازی فداکار برای نهضت اسلامی امام خمینی (ره) لباس رزم پوشید  و بانطقی سحرانگیز انبوه شاگردانش را در مدرسه  و دانشگاه ، خیابان  و بازار بر سر سفره معارف الهی انقلاب و عشق به ولایت نشاند. او تا آخرین لحظات حیات افتخارآفرینش وفادار به انقلاب و ولایت بود. مرحوم استاد پرورش در قبل از انقلاب در تحرکات ضد رژیم پهلوی و تبلیغ از نهضت امام خمینی(ره) نقش تعیین کننده‌ای داشت و در تظاهرات و راهپیمایی‌های میلیونی مردم اصفهان یکی ازستون‌های اصلی این اجتماعات بود. 

وی تصریح کرد: مبارزات ایشان مختص مسائل سیاسی نبود بلکه ایشان در ارتباط با یک گروه سیاسی – نظامی ارتباط داشت. او با یک شبکه انقلابی در ارتش شاه خائن وصل بود. شهید یوسف کلاهدوز، شهید تیمسار اقارب پرست، شهید نامجو و .... از جمله اعضای این شبکه بودند و مسئولیت این شبکه در اصفهان با استاد پرورش بود.  وی در مبارزه با شاه یک نگاه مبارزه نظامی هم داشت و منتظر فرمان امام بود تا در این راه هم به انقلاب و نظام خدمت کنند.

این عضو موتلفه با بیان تلاش‌های بی‌شمار مرحوم پرورش بعد از پیروزی انقلاب نیز گفت:  بعد از پیروزی انقلاب در کنار شهید بهشتی، مقام معظم رهبری و شهید باهنر به حزب جمهوری اسلامی پیوستند و در دولت اولیه انقلاب نقش مهمی ایفا کردند. وی در ابتدای راه به عنوان وزیر آموزش و پرورش منصوب شد ضمن اینکه از سوی مردم اصفهان به نمایندگی در مجلس خبرگان اساسی نیز انتخاب شدند تا در کنار شهید بهشتی، مدافع اصل جاودانه انقلاب باشند. همچنین سه دوره نماینده مجلس شورای اسلامی بود و مردم اصفهان به او اعتماد کردند

محمد کاظم انبارلویی در پایان اظهار داشت: خدمات استاد پرورش به انقلاب، نظام و مردم مثال زدنی است و لحظه‌ای از خدمت به مردم، نظام و وفاداری به مقام معظم رهبری و اصل ولایت فقیه غفلت نداشت. بی اغراق واژگانی چون  ساده زیستی ،دوری از تجمل،  فهم عمیق عرفانی، ذوق ادبی  و شوخ طبعی قطره ای از دریای کمالات مرحوم پرورش بود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی