(7 بهمن 98)
رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبههای نماز جمعه تهران فرمودند: «همت ملی برای قویتر شدن ایران تنها راه ادامه مسیر ایرانیان است.»
و نیز فرمودند؛ «انتخابات از مهمترین عوامل اقتدار کشور است و کشور را بیمه و دشمن را مأیوس خواهد کرد.»
همچنین تأکید فرمودند: «همه مراقب باشیم، مبادا دشمن، انتخابات را کمرنگ و بیرونق کند»
***
ملت ایران فقط در سایه اقتدار ملی و تحکیم مبانی امنیت ملی میتواند در برابر تجاوزات روزافزون و نیز زیادهخواهیهای آمریکا بایستد.
انتخابات و حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رأی و تحکیم مشروعیت مردمی نظام همواره طی 40 سال گذشته چون خاری در چشم دشمنان اسلام و ایران بوده است. طبیعی است هر قدر مشارکت مردم در انتخابات بالاتر رود، دشمن ناامیدتر و در رسیدن به اهداف خود مأیوستر میشود.
ایران قوی نیاز به «مجلس قوی» دارد. مجلسی که پاسدار حریم اسلام و نگاهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی باشد، مجلسی که متضمن استقلال و اعتلای کشور و حقوق واقعی ملت باشد.
مردم باید بدانند مجلس قوی چه ویژگی و مختصاتی دارد.
1- مجلس قوی، مجلسی است که نمایندگان آن پاکدست، پاسخگو و انتقادپذیر باشند.
2- مجلس قوی، مجلسی است که نمایندگان خود را همراز و همزاد مردم بدانند و در روز حادثه روی حمایت مردم حساب کنند و نمایندگان آن در دسترس مردم باشند.
3- مجلس قوی، مجلسی است که وامدار کسی جز وامدار مردم نباشد و در مبارزه با فساد در هر رده و هر مرتبتی تردید نکند.
4- مجلس قوی، مجلسی است که در برابر مسئلهسازیهای آمریکا و دشمنان اسلام بایستد و مسئلهحلکن باشد نه مسئلهپاککن، ظرفیتسازی کند و هر تهدیدی را به فرصت برای قوی شدن ایران تبدیل نماید.
5- مجلس قوی، مجلسی است که نمایندگان آن در انجام وظایف وکالت، امانت و تقوی را رعایت کنند و به خدمت کردن به مردم پایبندی نشان دهند.
6- مجلس قوی، مجلسی است که نمایندگان آن سادهزیست باشند و زندگی آنها مثل زندگی طبقه محروم و متوسط جامعه باشد و از اشرافیگری فاصله بگیرند.
7- مجلس قوی، مجلسی است که آرمان گرا و آیندهنگر باشد و نمایندگان آن صبور، شکور و پراستقامت، احیاگر ارزشهای اسلامی در جامعه باشند و با کار جهادی، موانع پیشرفت کشور را از سر راه بردارند.
8- مجلس قوی، مجلسی است که با اتکاء به خداوند متعال و نیز با حسابآوری جوانان و نیروهای انقلابی، در مسیر پدیداری تمدن نوین اسلامی حرکت کند.
9- مجلس قوی، مجلسی است که با هوشمندی در برابر تهاجم فرهنگی دشمن بایستد و در مسیر تعمیق و گسترش اخلاق اسلامی و احیاء فرهنگ جهادی در جامعه حرکت کند.
10- مجلس قوی، مجلسی است که نماد شرافت ملی باشد و به طور خستگیناپذیر با فقر و فساد و تبعیض مبارزه کند و یک زندگی پاک و شرافتمندانه را برای مردم به ارمغان بیاورد.
***
شاید گفته شود دستیابی به یک مجلس قوی با 10 ویژگی فوق، آرمانی و در عین حال دستنایافتنی است، اما دسترسی به چنین مجلسی با بصیرت مردم و فضای کنونی کشور آن هم در قاب اهداف بیانیه گام دوم ممکن است.
کمتر از یک ماه است مردم ما با شهادت سرباز سرافراز اسلام، شهید قاسم سلیمانی قامت مردی را به تماشا نشسته است که همه صفات خوب الهی و انسانی در او جمع است. صدها نفر در سپاه برای امنیت مردم، شب و روز نمیشناسند و از جان و مال و فرزند و همه مواهب طبیعی گذشتهاند. انقلاب نشان داده که در حوزه نظامی میتوانیم سرباز، افسر و ژنرال تراز اسلام و قرآن و ایران داشته باشیم.
چطور در حوزه سیاست نمیتوانیم آدرس چنین مردانی که از خود گذشته باشند و به اسلام، مردم و نظام فکر کنند، پیدا کنیم؟ در میان همین افرادی که نامزد انتخابات شدهاند، مردانی هستند که خود را برای برپایی یک مجلس قوی با ویژگیهایی که گفته شد، آماده کردهاند، اگر با چشمان باز رأی دهیم. اگر با آگاهی و بصیرت رأی دهیم، با تکتک رأی همین مردم میشود سازههای یک مجلس قوی و الهی را برپا کرد و آن را در رأس امور به عنوان نماد مردم سالاری دینی نشاند.
مجلس آینده با عزم ملت ایران میتواند مجلسی کارآمد، تحولآفرین، بانشاط و قوی باشد. اگر چنین عزمی وجود داشته باشد، حتما خداوند این ملت را یاری خواهد فرمود.
مردم باید در انتخابات به نمایندهای رأی دهند که در تراز قاسم سلیمانی باشد و مکتب سلیمانی را در حوزه سیاست ترویج نماید.