(17 اردیبهشت 96)
مناظره دوم یک گام بلند برای انتخاب مردم بود. کسانی که ارزیابیهای دقیق از دو مناظره دارند دوگانه «کارآمدی و ناکارآمدی» را یک دوقطبی حقیقی می دانند. کارنامه چهارساله دولت یازدهم در حوزه اقتصاد ، سیاست خارجی، داخلی، فرهنگی و مسائل اجتماعی پیش روی مردم است . مردم با گوشت و پوست و استخوان خود آن را لمس میکنند هر جا که این روزها میرویم مردم در پاسخ به یک سوال که به چه کسی رای نمیدهید میگویند؛ «روحانی» و وقتی علت را جویا میشویم میگویند؛ «او برای ما چه کرده است»دو مناظره و مناظره سوم فرصتی است که روحانی و جهانگیری به عنوان حامیان وضع موجود به مردم بگویند در این چهار سال چه کردهاند؟
(12 اردیبهشت 96)
ین روزها نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری بیشتر در مورد مشکلات معیشتی مردم سخن می گویند. نظرسنجی ها هم نشان می دهد که دیدگاه های انتقادی مردم از دولت روی همین مسئله متمرکز است.
رکود، بیکاری، تورم، تعطیلی بنگاه های اقتصادی و قاچاق کالا، اذهان را به خود مشغول داشته است. حال آنکه مشکلات اجتماعی و فرهنگی ناشی از این مصائب اگر بیشتر نباشد، کمتر نیست.
(10 اردیبهشت 96)
اولین مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری با طرح مهمترین موضوعات اجتماعی برگزار شد. حاشیهنشینی، فاصله طبقاتی، مشکل مسکن، ازدواج جوانان و عدم کارآمدی دستگاههای اجرایی در حل مشکلات اجتماعی مهمترین موضوعاتی بود که در سوالات مناظره مطرح شد.
(4 اردیبهشت 96)
آمریکاییها در دو جنگ جهانی اول و دوم از صحنههای نبرد دور بودند. جنگ در اروپا، آسیا و آفریقا به خاطر تقسیم جغرافیای سیاسی و طبیعی جهان برای غارت ملتهای محروم بین ابرقدرتها بود. با آنکه جنگ جهانی دوم پایان یافته بود و آلمان و ایتالیا سقوط کرده و ژاپن نیز پرچم تسلیم را به اهتزاز درآورده بود اما آمریکاییها ناکازاکی و هیروشیما را بمباران اتمی کرده و صدها هزار نفر را در آتش کینه و شرارت خود سوزاندند. فلسفه کار شرورانه آمریکاییها در ناکازاکی و هیروشیما همین بود که از این پس به هر دولت و ملتی «توپ» و «تشر» زدند، القاء کنند که شوخی نمیکنند.
(2 اردیبهشت 96)
کفتربازی یک سرگرمی مذموم است که حاصلی جز اتلاف وقت و عمر ندارد. این بازی به این دلیل مذموم است که روی بامهای بلند باعث آزار واذیت همسایگان می شود. اما کبوتر از دیرباز سمبل صلح و آشتی و دوستی بوده است. از این لحاظ بازی و استفاده از آن نمیتواند امری مذموم باشد. آمریکاییها کفتربازی بلد نیستند. اما در آمریکا عدهای ایرانی و اروپایی به این کار مشغول هستند. بلژیکیها ، فرانسویها ، انگلیسیها و ایتالیاییها جزء تولیدکنندگان و صادرکنندگان کفتر هستند. کفتربازی یک کار مردانه است . زنان هیچگاه به این بازی وارد نمی شوند و کسی یاد ندارد زنی به این عرصه وارد شده باشد.
(27 فروردین 96)
با آنکه ده ها نقد مستند در مورد برجام توسط دلسوزان کشور مطرح شده است با آنکه مقامات دولتی رسما و علنا دستاورد برجام را «تقریبا هیچ» اعلام کردهاند، اما رئیس جمهور محترم همچنان برجام را میستاید و دستاوردهایی برای آن قایل است که در عالم خارج دیده نمی شود. رئیس جمهور محترم 23 تیرماه 94 صریحا اعلام کرد ؛ « به ملت شریف ایران اعلام می کنم که طبق این توافق در روز اجرا تمامی تحریمها حتی تحریمهای تسلیحاتی و موشکی هم به صورتی که در قطعنامه بوده لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی ، بانکی ، بیمه ، حمل و نقل ، پتروشیمی و فلزات گرانبها به طور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق و حتی تحریمهای تسلیحاتی هم کنار گذاشته می شود.» امروز که کارنامه آقای روحانی در دست مردم برای نمرهدهی است خوب بود در هنگام ثبت نام نامزدی انتخابات ریاست جمهوری به مردم اعلام می کردند کدامیک از وعدههایی که در مورد توافق برجام اعلام کرده بودند تحقق یافته است؟